У Харкові судитимуть прикордонницю: що вона скоїла

Інспекторка Прикордонної служби піде під суд за дезертирство та пособництво державі-агресору

Слідство встановило, що  інспекторка прикордонної служби з Харківщини на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну не з’явилась на службу, з метою ухилитися від військової служби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону.

Залишившися на тимчасово окупованій території та вступивши у злочинну змову з окупаційними військами РФ, жінка власноручно склала та надала заяву до "Государственного предприятия "Купянская железная дорога" про прийняття на посаду "инженера 1 категории службы кадров Государственного предприятия "Купянская железная дорога".

Перебуваючи на займаній посаді обвинувачена  реалізовувала кадрову політику вказаного окупаційного підприємства шляхом підбору осіб з числа місцевих жителів, пропонуючи останнім посади, заробітну платню у російській валюті, соціальні та інші пільги від окупаційної адміністрації та держави-агресора.

Прокурори Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишньої прикордонниці за фактом дезертирства та пособництва державі-агресору (ч.4 ст.408, ч.1 ст.111-2 КК України).

Спеціальне досудове розслідування здійснювали слідчі СБУ за оперативним супроводженням УСБУ в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Харкові та області: що відомо

У Харкові та області було оголошено повітряну тривогу у зв’язку із ракетною небезпекою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Повітряних сил ЗСУ.

Потім пролунали вибухи.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник підтвердив, що Харків та область знаходяться під ворожим обстрілом та закликав усіх перебувати в укриттях.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов об 11:22: "Окупанти завдають ударів!

Харків та Харківський район: будьте обережні!"

Очільники міста та області повідомили про постраждалих дітей. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться