На кордоні Харківщини виникли проблеми (ФОТО)

Через постійні обстріли сталася величезна пожежа

Вчора внаслідок масованих ударів по прифронтовим населеним пунктам Вовчанської громади Чугуївського району сталася масштабна пожежа загальною площею понад 15 га. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Горіла хвойна підстилка соснового лісу, також вогонь частково поширився на крони дерев і приватний сектор. Полум’я знищило десятки житлових і господарчих будівель.

Вогнеборці запобігли розповсюдженню пожежі на інший житловий сектор, унаслідок чого 64 будівлі залишилися неушкодженими.

Жертв і постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти продовжують створювати фейки про Харків та область

28 травня російські пропагандисти почали поширювати нібито лист начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова до Президента України з проханням про призов до ЗСУ 17-річних хлопців. Опублікований документ – це черговий фейк російської пропаганди, зазначають розслідувачі Харківського антикорупційного центру. Які знайшли докази підробки – читайте за посиланням.

Читайте також: "З Харкова виїжджають люди", – Терехов про настрій харків’ян

Міський голова Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів, як вплинули на психологічний стан мешканців міста нещодавні потужні обстріли, які спричинили велику кількість жертв та постраждалих. “Звісно, люди дуже налякані цими останніми подіями. Ми бачимо, що дехто виїжджає з Харкова”, – сказав мер. Подробиці – за посиланням.

Харківський районний ТЦК вночі намагалися спалити – подробиці

Харківський обласний територіальний  центр комплектування та соціальної підтримки повідомив про спробу умисного підпалу в одному з районних ТЦК у Харкові позавчора вночі, інформує портал "Коментарі". Як це було – читайте за посиланням.

Читайте также