Обстріли та вибухи на Харківщині: поранено жінку та дитину

Окупанти продовжують бити по населених пунктах Харківщини

Учора о 20:30 в дачному селищі Родичі Харківського району під час прогулянки 7-річний хлопець підняв вибуховий пристрій (попередньо міну "пелюстка") який здетонував та завдав тілесні ушкодження. Дитину госпіталізували. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

17:30 Чугуївський р-н, Вовчанська ТГ,  с. Білий Колодязь. Внаслідок удару БПЛА пошкоджено приватний будинок.

15:24 Харківській р-н, Дергачівська ТГ, с. Слатине. Внаслідок авіаобстрілу пошкоджено 11 житлових будинків. Постраждала жінка.

10:00 Чугуївський район, Вовчанська ТГ, с. Симинівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю пошти, клубу, магазину та будівлю старостинського округу.

08:45 Куп'янський р-н, Курилівська ТГ, с. Курилівка.  Внаслідок обстрілу отримав поранення чоловік, госпіталізований до медичного закладу.

На Харківському напрямку сьогодні відбулося шість бойових зіткнень. Наші війська стали на заваді чотирьом атакам росіян у районі Вовчанська. Відбиття ще двох штурмових дій ворога в районах Вовчанська та Липців триває.

На Купʼянському напрямку кількість бойових зіткнень збільшилася до 12. Наші воїни відбили вісім атак противника поблизу Синьківки, Степової Новоселівки та Піщаного, ще чотири боєзіткнення продовжуються.

Упродовж доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 9,73 га території, знищили 454 вибухонебезпечні предмети.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Начальник поліції Харківщини: "Ситуація складна, ми рекомендуємо виїжджати"

У прямому етері "Суспільне.Студія" начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко розповів про безпекову ситуацію у Харківському регіоні, інформує портал "Коментарі".

Володимир Тимошко повідомив, що ворог застосовує проти мирного населення керовані авіабомби, реактивні системи залпового вогню. На прикордонні та у зонах, де ведуться активні бойові дії, тривають мінометні й танкові обстріли.

За словами керівника поліції Харківщини, досить напружена ситуація у Борівській громаді. Щоденно фіксуються прильоти КАБ, РСЗВ, Іскандер-М, Іскандер-К.

"Ситуація залишається там складною і ми рекомендуємо людям виїжджати. Примусова евакуація наразі там не оголошена, однак у разі погіршення ситуації це питання буде винесене на Раду оборони".

Читайте также