У прокуратурі показали наслідки прильотів по Харкову

Внаслідок чергових російських атак по Харкові пошкоджено цивільну інфраструктуру

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, 25 червня близько 10:00 війська рф завдали авіаудари по Київському району м. Харкова.

Пошкоджено будівлі дитячого садка та спорткомплексу. У житлових будинках вибито вікна.

Без постраждалих.

Попередньо, ворог знову атакував місто ФАБ-250 з УМПК.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених зс рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харкова: що відомо

Сьогодні близько 10 години у Харкові пролунали вибухи. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про прильоти. "Удар прийшовся по житловій забудові одного з найбільших районів міста. Попередньо без загиблих та постраждалих. Пошкоджені багатоквартирні будинки", – написав очільник міста о 10:29. Подробиці за посиланням.

Читайте також: У Центральному парку знову витратять майже півмільйона гривень на туалети

Комунальне підприємство “Центральний парк” оголосив закупівлю сантехнічних виробів до туалету на 403,5 тис. грн. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Аукціон має відбутись 2 липня. Нагадаємо, у 2018 році парк витратив 6,5 млн грн на реконструкцію туалету, зробивши його з акваріумом та співом птахів всередині. У який саме туалет у парку купують сантехніку на 400 000 грн, невідомо.

Читайте также