На Харківщині провели затримання 25 людей

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

Минулої доби поліцейські Харківщини опрацювали 1519 повідомлень про правопорушення та події. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 25 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2700 транспортних засобів.

Минулої доби на території Харківщини сталося 24 дорожньо-транспортні пригоди, в яких дві людини загинула, 15 громадян отримали травми.

У Куп’янському районі працівники поліції викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові зникли підлітки: фото та опис

Відділом поліції № 1 ХРУП № 2 встановлюється місцезнаходження неповнолітніх мешканців Індустріального району Харкова Ярослава Пінуса, 2009 року народження, та Юрія Пінуса, 2008 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Вночі 1 липня підлітки пішли з дому та не повернулися.

"Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукуваних, просимо повідомити за телефонами: (0572)-93-50-64, 0999320813, 0662995330, 0956047088 або 102", – зазначають в поліції. Прикмети та фото хлопців – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині стався потужний вибух: є поранені

30 червня в результаті вибуху протипіхотної міни ПФМ-1 "Пелюстка" отримала травму жінка 1953 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Подія трапилась у с. Яремівка Ізюмського району. Що стало з жінкою – читайте за посиланням.

Читайте также