У Харкові вже місяць не можуть знайти зниклого журналіста

Чоловік зник за невідомих обставин і понад місяць його не можуть знайти

Пошукова операція харківського журналіста Олександра Лапшина триває уже місяць. За словами волонтерів, сліди медійника так і не вдалося знайти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної спілки журналістів України.

"Продовжуємо пошук. Якщо у вас є інформація про Олександра, пишіть нам в особисті. Якщо у вас є бажання долучитися до пошуку — слідкуйте за анонсами в наших соціальних мережах", – написала громадська організація "Трояна На Руці".

Лапшин жив сам, від початку повномасштабної війни волонтерив, був фрилансером та писав і знімав перебіг російсько-української війни, зокрема кілька його матеріалів виходили на "Українській правді". 

Як зазначають рідні журналіста, нічого не вказувало на те, щоб у нього були якісь проблеми. Напередодні Олександр спілкувався із сім'єю та все було добре. Зазвичай він ніколи не залишав телефон і завжди був на зв’язку: "що могло статися того дня, не зрозуміло".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові зникли підлітки: фото та опис

Відділом поліції № 1 ХРУП № 2 встановлюється місцезнаходження неповнолітніх мешканців Індустріального району Харкова Ярослава Пінуса, 2009 року народження, та Юрія Пінуса, 2008 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Вночі 1 липня підлітки пішли з дому та не повернулися.

"Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукуваних, просимо повідомити за телефонами: (0572)-93-50-64, 0999320813, 0662995330, 0956047088 або 102", – зазначають в поліції. Прикмети та фото хлопців – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині стався потужний вибух: є поранені

30 червня в результаті вибуху протипіхотної міни ПФМ-1 "Пелюстка" отримала травму жінка 1953 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Подія трапилась у с. Яремівка Ізюмського району. Що стало з жінкою – читайте за посиланням.

Читайте также