Обстріл поштового терміналу в Харкові – у компанії зробили заяву

Позиція Нової пошти з приводу влучання авіабомби поблизу терміналу в Харкові

Учора у Харкові о 16:30 росія влучила ФАБом поблизу терміналу "Нової пошти". Всі працівники зміни були у бомбосховищі і не постраждали, але є постраждалі серед водіїв вантажівок та населення. Про це повідомили у компанії "Нова пошта".

"На жаль, на зараз відомо про одного загиблого водія вантажівки. На місці працюють підрозділи ДСНС. Горять 7 вантажних автомобілів, ще 3 пошкоджені. Сам сортувальний термінал також пошкоджено. Очікуємо додаткової інформації.

Посилки, які знаходились в терміналі та були знищені внаслідок влучання, - компанія відшкодує згідно оціночної вартості. Посилки, які в дорозі, будуть перенаправлені у інше місце для сортування.

Більш детальна інформація незабаром з'явиться у наших соцмережах та на сайті компанії". – зазначили в "Новій пошті".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові зникли підлітки: фото та опис

Відділом поліції № 1 ХРУП № 2 встановлюється місцезнаходження неповнолітніх мешканців Індустріального району Харкова Ярослава Пінуса, 2009 року народження, та Юрія Пінуса, 2008 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Вночі 1 липня підлітки пішли з дому та не повернулися.

"Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукуваних, просимо повідомити за телефонами: (0572)-93-50-64, 0999320813, 0662995330, 0956047088 або 102", – зазначають в поліції. Прикмети та фото хлопців – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині стався потужний вибух: є поранені

30 червня в результаті вибуху протипіхотної міни ПФМ-1 "Пелюстка" отримала травму жінка 1953 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Подія трапилась у с. Яремівка Ізюмського району. Що стало з жінкою – читайте за посиланням.

Читайте также