Харків’яни мають проблеми на залізниці: подробиці

Через обстріли декілька поїздів курсом до Харкова затримуються

Вже понад добу декілька поїздів, які прямують до Харкова, "наздоганяють" графік: це досі наслідки вчорашньої зміни маршрутів в результаті обстрілу інфраструктури на Полтавщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Станом на 8 ранку є 4 відхилення від графіка, над подоланням яких активно працюють машиністи та диспетчери:

• №104/103 Львів - Краматорськ (+5:10)

• №22/21 Львів - Харків (+5:10)

• №2/1 Івано-Франківськ - Харків (+2:35)

• №202/201 Ворохта - Харків (+2:35)

Рейси 64/63 Львів - Харків та 112/111 Львів - Ізюм вночі повністю повернулись до розкладу. Двогрупний поїзд привіз до Києва 218 пасажирів у комендантську годину, тож для них було організовано розвозку автобусами по місту, за потреби - можливість ночівлі або пересадки на інші рейси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні на Харківщині буде заборонено рух транспорту: причини

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття у Балаклійській громаді, сьогодні, 5 серпня, з 8:00 до 20:00 буде тимчасово обмежено рух транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

За схемою можна дізнатися, як об’їхати перекриту ділянку.

Читайте також: Графік відключення світла з 3 до 9 серпня для Харкова та області

Харківське обленерго опублікувало оновлені графіки погодинних відключень електроенергії для Харкова та області. Згідно з новими розкладами, мешканці регіону будуть стикатися з відключеннями протягом усієї доби.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте также