У Харківській області ліквідували масову лісову пожежу (ВІДЕО)

На Харківщині рятувальники ліквідували лісову пожежу площею 43 га

Понад 4 доби надзвичайники боролися з вогнем у Балаклійському лісництві. Верхової пожежі не допущено. Постраждалих немає. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Пліч-о-пліч з рятувальниками та працівниками відомчої пожежної охорони лісового господарства на місці події працювали сапери ДСНС: перевіряли територію на наявність вибухонебезпечних предметів задля убезпечення шляхів пересування пожежної техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові масово горять військові автівки: знайшли, хто це робив (ФОТО)

Чоловік заздалегідь підшуковував автомобілі, які за зовнішніми ознаками можуть належати військовим, з метою їх подальшого підпалу. За одну ніч він встиг спалити три військових позашляховики на території Салтівського району. Всього на рахунку палія шість пошкоджених автівок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники викрили 22-річного місцевого мешканця. Встановлено, що за підпал кожної автівки він мав отримати 40 тисяч гривень. У ході проведення слідчих дій встановлено його причетність до ще трьох підпалів в Індустріальному районі Харкова.

Палія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, перевіряється його причетність до співпраці зі спецслужбами рф. Фото – за посиланням.

Читайте також: КАБи на Харківщині вбили двох, та поранили більше десяти людей: подробиці

Учора весь день російські війська завдавали удари по населених пунктах Харківщини, через що загинуло двоє чоловіків, а отримали поранення щонайменше 12 мирних мешканців. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Читайте также