КАБи на Харківщині вбили двох, та поранили більше десяти людей: подробиці

Окупанти обстрілювали Харківську область, забравши життя цивільних людей

Учора весь день російські війська завдавали удари по населених пунктах Харківщини, через що загинуло двоє чоловіків, а отримали поранення щонайменше 12 мирних мешканців. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

▪ 19:30 Харківський район, Дергачівська ТГ, с. Козача Лопань. Горіла господарча будівля. Пошкоджено мотоцикл.

▪ 17:45 Богодухівський район, Золочівська ТГ, с. Тимофіївка. Внаслідок артобстрілу пошкоджено два приватних і два одноповерхових багатоквартирних будинки та господарчі споруди, енергомережі.

▪ 15:33 Куп'янський район, Вільхуватська ТГ, с. Приколотне. Внаслідок обстрілу горіли меблі та конструктивні елементи та дах складської будівлі. Постраждали 6 людей. Загинули 45-річний та 58-річний чоловіки.

▪ 15:20 Куп’янський район, Вільхуватська громада, с. Приколотне. Внаслідок ворожого обстрілу КАБ пошкоджено будівлю Приколотнянської школи.

▪ 12:33 Золочівська СГ, с. Золочів. Внаслідок обстрілу горів будинок. Пошкоджено заклад дошкільної освіти, Золочівський будинок культури, три магазини, 30 приватних будинків, будівлі Центру надання адміністративних послуг, приватне підприємство. Всього постраждало 6 осіб ( з них 1 дитина).

▪ 12:17 Ізюмський район, Борівська ТГ, с. Борова, за межами. Внаслідок обстрілу горіла трава та очерет на площі 1 га.

▪ 11:00 Богодухівський район, Золочівська ТГ, с. Одноробівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок.

Фото: с.
Приколотне, ГУ ДСНС у Харківській області

Читайте також: Окупанти мають просування на Харківщині та обстрілюють самі себе – ISW

14 та 15 серпня російські війська продовжили наземні атаки вздовж державного кордону з Білгородською областю на північний захід від Харкова в районі Сотницького Козачка. Про це в ранковому зведенні повідомили аналітики Інституту вивчення війни, інформує портал "Коментарі". Російські війська продовжили наземні атаки в районі Липців та Глибокого та в районі Стариці та Вовчанська 14 та 15 серпня.

Аналітики проекту DeepState оновили карту бойових дій, у пояснювальній записці до якої повідомили про просування ворога в районі Піщаного.

Карту та подробиці – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться