Окупанти скинули дрон на цивільну автівку на Харківщині (ОНОВЛЕНО)

Чоловік отримав поранення внаслідок вибуху

Сьогодні близько 10:50 окупанти вдарили дроном по цивільній автівці у Козачій Лопані. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Поранення отримав місцевий мешканець 1959-го року народження.

Медики надають допомогу постраждалому. Додаткові обставини з'ясовуються.

ОНОВЛЕНО: За даними Харківської ОВА, російські окупанти завдали чергового удару FPV-дронами по жителям Козачої Лопані.

Близько 10:50 загарбники вдарили дроном по цивільній автівці. Від отриманих травм загинув 64-річний чоловік.

Поранення дістав ще один місцевий мешканець села та працівники Дергачівської міськради. Їм надали допомогу на місці.

Крім того, сьогодні о 09:50 російські окупанти обстріляли місто Куп'янськ. Внаслідок удару зазнала поранень 59-річна жінка. Постраждалу доставили до медичного закладу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріл Харківської області: що відомо станом на ранок

За добу по цивільній інфраструктурі та беззбройним жителям Харківщини ворог застосував дві ракети Х-38, три КАБи, один FPV-дрон. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Скільки поранених та які руйнування – читайте за посиланням.

Читайте також: Просування окупантів та наступ в бік Лозової: що робиться на Харківщині

Російські війська нещодавно просунулися в районі Куп'янська і Сватового на тлі російських наступальних операцій, що продовжуються, вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна 19 серпня. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на зведення Інституту вивчення війни за 19 серпня.

Геолокаційні кадри, опубліковані 18 і 19 серпня, вказують на те, що російські війська нещодавно просунулися на південний захід від Новоселівського (південний схід від Куп'янська) та на південний захід від Андріївки (на захід від Сватового).

На Харківському напрямку ворог продовжував наступальні та штурмові дії, загалом відбулося п’ять ініційованих ним бойових зіткнень. Бої точилися в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ. На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу добігла чотирнадцяти. Сили оборони відбивали атаки ворога в районах Глушківки,  Стельмахівки, Кругляківки, Синьківки, Андріївки та у бік Лозової.

Читайте также