У Харкові між парою сталася сварка: у хід пішла сокира

Жорстоко побив та вдарив сокирою співмешканку: поліція затримала харків’янина

53-річний харків’янин зі своєю 46-річною співмешканкою випивали і посварилися. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Під час сварки він побив жінку кулаками, потім намагався задушити. Коли потерпіла почала кликати на допомогу, зловмисник вдарив її сокирою по голові. Жінка дивом врятувалася. Її госпіталізували до лікарні.

Чоловіка затримали. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у замаху на умисне вбивство. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові через ревнощі чоловік підпалив автомобіль: виявилося, що чужий

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Зловмисником виявився 43-річний чоловік. Він зізнався, що підпалив автівку на ґрунті ревнощів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Поліцейські виявили та вилучили рюкзак, в якому находилась пластикова пляшка з легкозаймистою речовиною. Поряд з місцем злочину також була знайдена аналогічна пляшка.

Читайте також: У Харкові сталося замовне вбивство за борги: що відомо (ВІДЕО)

За даними Харківської обласної прокуратури, у березні 2024 року у лісовому масиві поблизу вул. Рудничної в Харкові двоє підозрюваних вбили 34-річного чоловіка. Потерпілому завдали по всьому тілу щонайменше 200 ударів металевим ломом та деревʼяною битою. Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

Правоохоронці затримали вбивць в порядку ст. 208 КПК України. Ними виявились раніше неодноразово судимий 33-річний чоловік та 42–річний мешканець с. Мерефа. Встановлено, що до 33-річного підозрюваного звернувся його давній знайомий та попросив за гроші вбити потерпілого за те, що він заборгував перед ним чималу суму. ЩО було далі і де замовник – читайте за посиланням.

Читайте также