У Харкові через ревнощі чоловік підпалив автомобіль: виявилося, що чужий

У Харкові поліція викрила зловмисника

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Зловмисником виявився 43-річний чоловік. Він зізнався, що підпалив автівку на ґрунті ревнощів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські виявили та вилучили рюкзак, в якому находилась пластикова пляшка з легкозаймистою речовиною. Поряд з місцем злочину також була знайдена аналогічна пляшка.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Палій затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові масово горять військові автівки: знайшли, хто це робив (ФОТО)

Чоловік заздалегідь підшуковував автомобілі, які за зовнішніми ознаками можуть належати військовим, з метою їх подальшого підпалу. За одну ніч він встиг спалити три військових позашляховики на території Салтівського району.

Всього на рахунку палія шість пошкоджених автівок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники викрили 22-річного місцевого мешканця. Встановлено, що за підпал кожної автівки він мав отримати 40 тисяч гривень.

У ході проведення слідчих дій встановлено його причетність до ще трьох підпалів в Індустріальному районі Харкова. Палія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, перевіряється його причетність до співпраці зі спецслужбами рф.

Що йому загрожує – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться