У Харкові КАБом пошкоджено один з вишів (ФОТО)

Один з вишів у Київському районі міста зазнав руйнувань

Сьогодні, 2 вересня, близько 15:30 окупанти завдали ударів по Харкову. Сталися влучання у гаражному кооперативі, а також на території одного з вишів.

Внаслідок атаки попередньо постраждали 14 осіб.

Пошкоджені спортивний об'єкт, приватний будинок, складська будівля та бокси з автомобілями на території гаражного кооперативу. Сталися пожежі за різними адресами. Горіли гаражі, автівки, складська будівля та трава на площі 1000 м кв. про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНСю

До ліквідації наслідків авіаудару залучені 15 одиниць техніки та 90 рятувальників.

Фото пошкодженого вишу опублікував начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Харкові: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні у Харкові, в день, коли діти пішли до школи, четверту добу лунають вибухи. Обстріл Харкова та району підтвердили начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов і мер міста Ігор Терехов, які закликали усіх перебувати в укриттях.

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник повідомив, що пуски ворожих КАБ продовжуються: "Мешканці Харківщини, не покидайте укриття!"

15:29 та 15:30 - ще вибухи у Харкові.

Вячеслав Задоренко, начальник Дергачівської МВА о 15:38: "Окупанти вдарили КАБом по Руській Лозовій. Інформація щодо постраждалих та руйнувань встановлюється".

Олександр Гололобов, голова Малоданилівської ТГ о 16:02: "Зафіксовано влучання КАБом в селі Черкаська Лозова. Попередньо без жертв".

Ігор Терехов о 16:09: "На місці одного з прильотів горять гаражі, у навколишніх будинках вибиті шибки, пошкоджено теплотрасу. На місці працюють усі відповідні служби. Місця потраплянь ворожих КАБів обстежуються".

Детально про наслідки обстрілу 2 вересня – за посиланням.

Читайте также