Вибухи у Харкові: що відомо (ОНОВЛЕНО)

У Харкові знову лунають вибухи

Сьогодні у Харкові, в день, коли діти пішли до школи, четверту добу лунають вибухи. Обстріл Харкова та району підтвердили начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов і мер міста Ігор Терехов, які закликали усіх перебувати в укриттях.

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник повідомив, що пуски ворожих КАБ продовжуються: "Мешканці Харківщини, не покидайте укриття!"

15:29 та 15:30 - ще вибухи у Харкові.

Вячеслав Задоренко, начальник Дергачівської МВА о 15:38: "Окупанти вдарили КАБом по Руській Лозовій. Інформація щодо постраждалих та руйнувань встановлюється".

Олег Синєгубов о 15:41: "Окупанти вдарили КАБом по Руській Лозовій.

Пошкоджене приватне домоволодіння. За попередніми даними, є один постраждалий".

Олег Синєгубов о 15:45: "У Харкові зафіксоване влучання у Київському районі.

На цю хвилину - без постраждалих. Пошкоджено автомобіль. Огляд триває".

Олег Синєгубов о 15:55: "На цю хвилину відомо про пʼятьох постраждалих. Медики надають всю необхідну допомогу. Є загорання гаражів. Ліквідація наслідків триває".

Ігор Терехов о 15:58: "Обстріл прийшовся по району щільної житлової забудови".

Олександр Гололобов, голова Малоданилівської ТГ о 16:02: "Зафіксовано влучання КАБом в селі Черкаська Лозова. Попередньо без жертв".

Ігор Терехов о 16:09: "На місці одного з прильотів горять гаражі, у навколишніх будинках вибиті шибки, пошкоджено теплотрасу.

На місці працюють усі відповідні служби. Місця потраплянь ворожих КАБів обстежуються".

Вячеслав Задоренко о 16:09: "Внаслідок бомбардування Руської Лозової уламкові поранення отримав літній чоловік 1956-го року народження. Наразі його стан стабільний, медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також пошкоджено щонайменше одне приватне домоволодіння.

Окрім цього, близько 15:40 росіяни вдарили по селу Безруки. Влучання прийшлося по відкритій території, інформація про постраждалих та руйнування станом на зараз не надходила".

Ігор Терехов о 16:15: "Вже пʼятеро постраждалих. Також пошкоджено обʼєкт спортивної інфраструктури".

Олег Синєгубов о 16:23: "За попередніми даними, у гаражний кооператив, що розташований біля житлових будинків у Київському районі, влучили 2 ворожих КАБа. Є пожежа. Без постраждалих.

Ще влучання зафіксоване на території одного з вишів.

5 потерпілих. Огляд триває".

Олег Синєгубов о 16:33: "На цю хвилину відомо про сімох постраждалих. Жінка 60 років та чоловік 40 років - у важкому стані.

Ще 5 жінок - у середньому стані".

Ігор Терехов о 16:47: "Маємо інформацію про пошкодження приватного будинку у Київському районі Харкова. На щастя, без постраждалих".

Олег Синєгубов о 17:16: "На жаль, кількість поранених зросла до 11 людей".

Інформація оновлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться