На Харківщині затримали нового палія автівок

На Харківщині поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який підпалив автомобіль

2 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що на території домоволодіння в селі Криштопівка Лозівського району горить автомобіль ВАЗ. Внаслідок займання автомобіля також згоріла господарча споруда на території двору заявника та пошкоджено дах сусіднього будинку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 45-річний чоловік. 1 вересня в селі Криштопівка він побачив колишню співмешканку з іншим чоловіком. Примітив його автомобіль. Після чого поїхав додому.

Вночі чоловік повернувся в село з підготовленою горючою речовиною. Він переліз через паркан на територію двору, де стояв автомобіль, облив та підпалив. 

Слідчі СПД №1 Лозівського РВП за процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові через ревнощі чоловік підпалив автомобіль: виявилося, що чужий

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Зловмисником виявився 43-річний чоловік. Він зізнався, що підпалив автівку на ґрунті ревнощів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейські виявили та вилучили рюкзак, в якому находилась пластикова пляшка з легкозаймистою речовиною. Поряд з місцем злочину також була знайдена аналогічна пляшка.

Що буде палію – читайте за посиланням.

Читайте также