У Харкові та Харківській області сталися пожежі: подробиці

Що відомо про причини та наслідки надзвичайних подій

У Харкові пожежа виникла в багатоповерховому будинку, а в Харківській області внаслідок займання постраждали люди. Про причини та подробиці надзвичайних ситуацій повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області, інформує портал “Коментарі”. 

У ДСНС зазначили, що о 23:54 виникла побутова пожежа в 5-поверховому будинку в Салтівському районі Харкова. Пожежа виникла у будинку на проспекті Ювілейному. Після прибуття на місце НП рятувальники виявили, що на третьому поверсі сходової клітки горіли обшивки дверей двох квартир. У результаті пожежі постраждала 49-річна жінка. Рятувальники повідомили, що причина пожежі встановлюється.

У Харківській області також за добу виникло кілька побутових пожеж. 

О 06:36 виникло займання у двоповерховому житловому будинку міста Південне Харківського району. Після прибуття на місце пожежі рятувальники встановили, що на  другому поверсі в кімнаті горіли домашні речі. Площа займання становила 35 кв. м. Внаслідок пожежі постраждала 68-річна жінка. Рятувальники назвали причину пожежі -  необережне поводження з вогнем.

О 12:44 у ДСНС отримали інформацію про займання у приватному житловому будинку села Тернова Чугуївського району. На момент прибуття рятувальників горів гараж та дах житлового будинку. Площа горіння склала 25 кв. м. Внаслідок пожежі постраждав 47-річний чоловік. Ймовірною причиною пожежі у ДСНС назвали коротке замкнення електромережі.

Також у Харківській області виникла пожежа внаслідок ворожого обстрілу. О 12:55 окупанти спричинили пожежу у двоповерховій адміністративній будівлі міста Вовчанськ Чугуївського району. На момент прибуття рятувальників горіли конструктивні елементи перекриття між другим поверхом та горищним приміщенням будівлі. Площа горіння склала 10 кв. м. Внаслідок пожежі постраждалих та загиблих не було.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що ворожі війська продовжують обстрілювати Харківську область. Де були прильоти в прикордонні, читайте за посиланням.

А начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, які об'єкти захищають у регіоні.


Читайте также