Окупанти обстріляли прикордоння Харківщини: де були “прильоти” (ФОТО)

У результаті ворожих ударів ніхто не постраждав

Ворожі війська продовжують обстрілювати цивільне населення Харківської області. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

“Окупанти завдали артилерійських ударів по м. Вовчанськ Чугуївського району. Внаслідок обстрілу пошкоджено скління та фасад адміністративної будівлі, дах, перекриття, скління будівлі ЦНАПу. Також пошкоджено 4 приватні будинки”, - йдеться у повідомленні Харківської ОВА.  

У результаті ворожих ударів постраждалих немає. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що деякі райони Харківської області щодня потрапляють під ворожий вогонь. Минулої доби окупанти обстріляли близько 17 населених пунктів.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок обстрілу було пошкоджено майно агропідприємства - ангари, сільгосптехніка, складські приміщення. 

В с. Григорівка Куп'янського району окупанти пошкодили приватні будинки. У результаті ворожої атаки поранення отримав цивільний чоловік - його госпіталізували.

Про постійну загрозу Олег Синєгубов розповів під час візиту на Харківщину Міністра енергетики України Германа Галущенка. 

“Розуміємо, що ворог не втратив своїх терористичних намірів щодо нашого регіону, тому продовжуємо працювати над захистом об’єктів”, – зазначив начальник Харківської ОВА.

Попри обстріли у Харківській області продовжують відновлювати важливі об'єкти. За час повномасштабного вторгнення відбудували понад 80 об'єктів медичної інфраструктури.

Також відновлюють будинки, які були пошкоджені ворожими ударами. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться