Що встановили в Індустріальному районі Харкова (ФОТО)

Люди звернулися до комунальників під час зустрічі з міським головою

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" облаштувало два контейнерні майданчики на вул. Миру, 2 та вул. 12 Квітня, 6  в Індустріальному районі міста. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Звернення про їх встановлення надійшло на особистій зустрічі Харківського міського голови Ігоря Терехова з працівниками закладів культури району.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Харківській області у крадіжці підозрюють колишніх працівників РТЦК

За процесуального керівництва Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру групі з чотирьох чоловік. Їм інкримінують таємне викрадення чужого майна (крадіжка), у великих розмірах, вчиненому організованою групою, в умовах воєнного стану ( ч. 5 ст. 185 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Спецпрокуратури у сфері оборони Східного регіону.

Слідством встановлено, що колишній стрілець-помічник гранатометника відділення охорони одного з РТЦК та СП Харківської області створив організовану групу, в якій взяв на себе роль організатора та керівника злочинного угруповання, до якої увійшли колишні військовослужбовці цього ж територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Що могли вкрасти чоловіки та яке покарання їм загрожує – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові шукають тимчасову переселенку

У Харкові зникла Мухітдінова Лідія Миколаївна, 64 роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена". Жінка – мешканка с. Веселе, Харківського р-ну, Харківської обл. Наразі є переселенкою та тимчасово мешкає по вул. Сумській, в районі Центрального парку.

Читайте также