У Харкові шукають тимчасову переселенку

Жінка пішла з дому 11 березня та не повернулася

У Харкові зникла Мухітдінова Лідія Миколаївна, 64 роки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пошуково-рятувального загону "Мілена".

Жінка – мешканка с. Веселе, Харківського р-ну, Харківської обл. Наразі є переселенкою та тимчасово мешкає по вул.. Сумській, в районі Центрального парку.

11 березня близько 19:30 пішла з дому і до теперішнього часу не повернулась. Прикмети: зріст 165 см, щільної статури, русяве волосся, очі світлі.

Була одягнена (фото ліворуч): біла хустка, темно-синя куртка з капюшоном довжиною до колін, фіолетові теплі спортивні штани, чорні чоботи.

За наявності будь-якої інформації телефонуйте за номерами: +38-068-777-0-112 або 102.

розшук Харків, зникла жінка у Харкові, Лідія Мухітдінова

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Що робиться на блокпостах у Харкові – коментар мера

У Харкові сьогодні, 12 березня, розпочалися планові навчання військових, повідомив в етері нацмарафону мер Харкова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

"Хочу заспокоїти харків’ян, бо сьогодні розпочалися планові навчання військових, що стосуються блокпостів. Тому прошу бути спокійними, нічого страшного не трапилось. Це навчання, які проводимо з певним періодом часу", - зазначив мер Харкова.

Читайте також: Виїхали з Харкова: як не отримувати нарахування за споживання газу

"Виїхали з міста. Як сповістити Харківську міську філію "Газмережі" про нашу відсутність, щоб не нараховувалося за споживання газу?" Таке питання часто ставлять харків’яни у зверненнях до Харківської міської філії "Газмережі". Там роз’яснили алгоритм дій в таких випадках, інформує портал "Коментарі".

На Харківщині окупанти скинули авіабомбу на житлову багатоповерхівку

Вночі 12 березня ворожа авіація скинула керовану авіабомбу на житловий район м. Куп’янська. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Внаслідок удару стались руйнації у 5-поверховому житловому будинку. Також внаслідок вибуху виникло декілька осередків займання. Горіли три квартири з першого по третій поверхи у одному під'їзді та ще одне помешкання у іншому під'їзді будівлі. Загальна площа пожеж склала 150 кв.м. Чи є постраждалі та жертви – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться