Мер Харкова посів перше місце у рейтингу муніципального опитування по Україні

За Ігоря Терехова проголосували 80 відсотків опитуваних респондентів

Харківський міський голова Ігор Терехов очолив рейтинг мерів України за результатами "Дев'ятого всеукраїнського муніципального опитування", інформує портал "Коментарі".

На запитання "Наскільки ви схвалюєте чи не схвалюєте діяльність міського голови?" схвально відповіли 80% респондентів-харків'ян.

За результатами опитування мер Харкова Ігор Терехов посів перше місце, міський голова Хмельницького з рівнем схвалення 66% - друге, а Івано-Франківська - третє (58%).

Опитування провела соціологічна група "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту в 21 обласному центрі, не підконтрольному рф. У ньому взяли участь 16,8 тис. мешканців міст віком від 18 років і старше.

На запитання про те, чи відчувають вони гордість за те, що є мешканцями свого міста, позитивно відповіли 94% респондентів-харків'ян.

Крім того, більшість респондентів з Харкова вважає, що відбудова міста може тривати довше, але з обов'язковим впровадженням зелених, енергозберігальних технологій та модернізацією, аби бути економічно вигідною в майбутньому.

Таку ідею підтримали 69% харків’ян, які взяли участь у 9-му поглибленому дослідженні у сфері місцевого самоврядування в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ООН готує план реагування на Харківщині: збиратимуть потреби всіх громад

"Досить велика кількість викликів ще зберігається перед регіоном. Звичайно, маємо реагувати на ті щоденні загрози, які у нас є, зокрема маємо готуватися до зимового періоду. Разом з вами повинні сконцентруватися і на підготовці місць компактного проживання, адже тривають евакуаційні заходи", – зазначив Олег Синєгубов.

Як ООН допоможе мешканцям Харківщини пережити зиму – читайте за посиланням.

Читайте також: ДСНС – на фронт: уряд ухвалив скандальну постанову

Уряд прийняв постанову, якою передбачає бронювання, зокрема, працівників ДСНС в обсягах не більше 50 відсотків. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко, опублікувавши повний текст постанови.

Журналісти порталу "Коментарі" спитали в експертів-політологів, як такий процес мобілізації та бронювання може вплинути на ситуацію в країні, зокрема і у Харкові.

Читайте также