Харкову нададуть 25 мільйонів євро кредитних коштів

Мер Харкова знаходиться у Берліні, де підписав кредитну угоду

Харківська міська рада сьогодні, 11 червня, підписала комплексну програму підтримки з Європейським банком реконструкції та розвитку для українських міст. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію міськради.

У підписанні документу взяли участь президент ЄБРР Оділь Рено-Бассо, Харківський міський голова Ігор Терехов, а також мери Луцька та Миколаєва - Ігор Поліщук та Олександр Сенкевич.

Комплексна програма передбачає підтримку проєктів, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності та інклюзії в Україні, впровадження інноваційних "зелених" технологій, відновлення фінансової доступності, муніципальну, інфраструктурну та промислову програму стійкості.

Також з ЄБРР була підписана кредитна угода щодо надання Харкову 25 млн євро на підготовку до зими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області судитимуть колишніх військовослужбовців ТЦК

Протиправна діяльність їх полягала у викраденні нафтопродуктів, які перебувають у магістральних трубопроводах Харківської області. Користуючись можливістю вільно та безперешкодно пересуватися під час комендантської години фігуранти за допомогою спеціального обладнання вчиняли крадіжки.

Таким чином обвинувачені викрали газового конденсату, який належить Філії УПГГК АТ "Укргазвидобування", на загальну суму понад 400 000 грн.

Читайте також: На Харківщині сталася бійка між чоловіком та представником ТЦК – у відомстві даликоментар

Інцидент стався 10 червня під час оповіщення громадян у місті Мерефа Харківської області. За даними Харківського ОТЦК та СП, військовослужбовці запропонували громадянину пред’явити  військово-облікові  документи, отримали відмову у грубій формі та запропонували дочекатись співробітників Національної поліції для подальшого з’ясування. Що було далі – читайте за посиланням.

Читайте также