Мер Харкова зняв відео з ягуарами: подробиці

Ігор Терехов запропонував обрати кошенятам імена

Місяць тому в харківському зоопарку народилося двоє дитинчат ягуарів. Обидві — дівчатка. Міський голова Харкова Ігор Терехов поділився такою новиною з харків’янами на відео та запропонував обрати кошенятам імена.

"У такі важкі часи, як нині, надзвичайно важливо помічати радісні події та ділитися ними один з одним.

Ось одна з таких.

І я пропоную разом обрати їм імена!

Залишайте свої пропозиції в коментарях до цього допису в Instagram та Facebook.

Ідеї приймаються будь-які. Але хочеться, щоб імена були влучними і відображали дух незламного Харкова! Ті пропозиції, які наберуть найбільшу кількість вподобань, потім будуть винесені на голосування", – написав мер.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Смертельна небезпека прихована на Харківщині: подробиці

Сапери ДСНС доклали багато зусиль, аби звільнити деокуповане село Кам’янка від смертоносного російського вибухонебезпечного залізяччя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Тамтешні мешканці, котрі потроху повертаються до своїх домівок, буквально "ходять по мінах". Щодня в тому селі піротехніки знаходять і знешкоджують велику кількість протипіхотних мін типу ПФМ "Пелюстка" різних модифікацій.

Як прихована небезпека – читайте за посиланням.

Читайте також: У ХОВА повідомили, що буде з 1 вересня у садочках та школах

У Харківській області на облаштування укриттів у закладах загальної середньої освіти у 2024 році передбачено кошти субвенції з державного бюджету в сумі 500 млн грн. Також до фінансування долучаються громади — 80 млн грн. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов під час наради у Прем’єр-Міністра України Дениса Шмигаля, інформує портал "Коментарі".

Подробиці – за посиланням.


Читайте также