У ХОВА повідомили, для чого посилили комгодину

Що зараз відбувається в області, повідомив очільник ХОВА

На Харківщині продовжують фіксувати зменшення кількості обстрілів. Це — наслідок ефективної роботи Сил оборони. Проте все одно зберігається висока ракетна небезпека по всій області. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

"Для прикордонних та безпосередньо фронтових територій плануємо посилювати вимоги комендантської години — для того, щоб Силам оборонам ніщо не заважало ефективно виконувати завдання", – зазначив голова ХОВА.

Він також повідомив, що наразі підготовка до опалювального сезону в області йде за планом. Зривів опалювального сезону, якщо не будуть повторюватись масові удари по енергоінфраструктурі, не планується.

Крім того, планується із вересня у Красноградському та Лозівському району відновити офлайн навчання в окремих навчальних закладах, за умови наявності безпечних захисних споруд. До кінця року збільшуватимемо їхню кількість.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області збільшили комендантську годину

Із 12 серпня 2024 року до окремого розпорядження змінюється час комендантської години у Дергачівській та Липецькій громадах Харківського району. Вона триватиме  із 17:00 до 9:00.

Відповідний наказ 09.08.2024 підписав начальник Харківської РВА Володимир Усов, іфрмує портал "Коментарі". У визначений період доби забороняється перебування на вулицях та інших громадських місцях осіб без спеціально виданих перепусток і посвідчень та рух транспортних засобів без наявних дозволів. Також забороняється рух автомобілів без дотримання режиму світломаскування. Обмеження для яких населених пунктів ввели – читайте за посиланням.

Читайте также