У Харківській області збільшили комендантську годину

У двох громадах Харківщини збільшили тривалість комендантської години

Із 12 серпня 2024 року до окремого розпорядження змінюється час комендантської години у Дергачівській та Липецькій громадах Харківського району. Вона триватиме  із 17:00 до 9:00.

Відповідний наказ 09.08.2024 підписав начальник Харківської РВА Володимир Усов, інформує портал "Коментарі".

У визначений період доби забороняється перебування на вулицях та інших громадських місцях осіб без спеціально виданих перепусток і посвідчень та рух транспортних засобів без наявних дозволів.

Також забороняється рух автомобілів без дотримання режиму світломаскування.

Ці обмеження стосуються наступних населених пунктів:

Липецька громада: с. Глибоке, с. Липці, с. Борисівка, с. Борщова, с. Веселе, с. Зелене, с. Красне, с. Лук'янці, с. Мороховець, с. Нескучне, с. Олійникове, с. Перемога, с. Пильна, с. Слобожанське, с. Стрілеча, с. Тернова та сел. Мале Веселе.

Дергачівська громада: сел. Козача Лопань, с. Алісівка, с. Бугаївка, с. Великі Проходи, с. Велика Яруга, с. Гоптівка, с. Гранів, с. Дементіївка, с. Дубівка, с. Кочубеївка, с. Кудіївка, с. Лобанівка, с. Малі Проходи, с. Нова Козача, с. Токарівка, с. Токарівка Друга, с. Цупівка, с. Шевченка, с. Шопине та сел. Ветеринарне.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині створили комендатуру та діятиме особливий режим пересування

Відповідно до спільного наказу начальника Харківської обласної військової адміністрації та тимчасово виконуючого обов'язки командувача військ Оперативного командування "Схід" утворено комендатуру міста Ізюм та Ізюмського району Харківської області із зоною відповідальності в межах території Ізюмського району та призначено коменданта тимчасової військової комендатури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Комендатура міста Ізюм та Ізюмського району розташована в місті Ізюм. Установлено комендантську годину та спеціальний режим світломаскування з 23:00 до 05:00 години. Також установлено на строк дії правового режиму воєнного стану особливий режим в'їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, а також руху транспортних засобів. "Звертаємось до мешканців та гостей громади неухильно дотримуватись встановлених обмежень", – зазначили в МВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться