Що робиться в деяких районах Харкова (ФОТО)

В яких районах Харкова сьогодні працюють комунальники

У Харкові комунальники продовжують наводити лад у місті - прибирають вулиці, ремонтують будинки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Робітники філії КП “Харківблагоустрій” в Основ'янському районі планово прибирають території біля будинків і вздовж “червоних ліній”. Комунальники наводять лад на клумбах, вивозять гілки. У роботах задіяно 154 працівники підприємства.

Наводять лад у Немишлянському районі працівники КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство”. 

Працівники ремонтують покрівлі житлових будинків, укріплюють оголовки та усувають аварійність водостічних труб. Роботи проводять на вулицях Рибалка, Туркестанській та Салтівському шосе.

Також фахівці планово закривають контури та встановлюють решітки безпеки на сходових клітинах у під'їздах житлових будинків на вулицях Ювілейній, Харківських Дивізій, проспекті Героїв Харкова. 

Також сьогодні комунальники ремонтують гойдалки на дитячих майданчиках у Стадіонному проїзді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові тривають роботи з ліквідації наслідків ворожих ракетних ударів. Внаслідок атаки Харків було повністю знеструмлено, не працювало метро та інший електротранспорт. Виникли проблеми з водопостачанням. Які послуги відновили у Харкові станом на 25 березня, читайте за посиланням

А у Харкові проводять постійні перевірки стану прибудинкових територій. Днями перевірили двори в Слобідському районі Харкова. Які порушення виявили під час інспектування, можна дізнатися тут.

Читайте также