У Харкові провели масштабні перевірки в одному з районів: що на контролі (ФОТО)

Що робиться у дворах Слобідському району

Спеціальні комісії продовжують перевірки стану прибудинкових територій в Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Слобідському районі санітарний стан прибудинкових територій перевірили представники КП “Харківблагоустрій”, КП “Житлокомсервіс” та департаменту житлово-комунального господарства.

Комісія оглянула двори 92 багатоквартирних будинків на вулицях Зерновій, Танкопія, Матросова, Каштановій, Хуторянській, проспектах Байрона, Гагаріна, Петра Григоренка, бул. Жасминовому. 

“Санітарний стан перевірених територій - задовільний. Двори та зелені зони доглянуті, листя прибране, кущі та дерева обрізані. Незначні недоліки комунальники оперативно усунули”, - повідомили у міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові поліцейські проводять перевірки закладів торгівлі та вилучають деякий товар. У Немишлянському районі Харкова правоохоронці виявили порушення правил торгівлі тютюновими виробами - поліцейські вилучили безакцизний товар. Що загрожує порушнику можна дізнатися за посиланням

Перевірки планують провести і в Харківській області. У рамках програми підтримки внутрішньо переміщених осіб планують виконати інвентаризацію будівель в громадах, де можуть проживати ВПО.

Також у рамках відновлення Харківської області ухвалили й інші важливі рішення. Спеціалісти обговорили питання розробки державних та місцевих програм стосовно пільгового кредитування на житло.

Також начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про можливості відновлення навчання у форматі офлайн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться