Мешканців Харківщини попередили про відключення води

Про проблеми з водопостачанням повідомили у двох громадах

У громаді Харківської області виникла аварійна ситуація у зв'язку з чим буде тимчасово припинене водопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“Нагадуємо, що у звʼязку з аварійною ситуацією та проведенням робіт на мережах водопостачання в м. Балаклія, сьогодні, 22 квітня, з 09:00 та орієнтовно до 17:00 буде відсутнє водопостачання у мікрорайоні 110-ий у м. Балаклія. Просимо зробити запас води на даний період часу”, - йдеться у повідомленні міської ради. 

Також короткотривале обмеження водопостачання анонсував Первомайський міський голова Микола Бакшеєв. “Увага!!! Шановна громада. У зв'язку з регламентними роботами на 2-му питному підйомі буде короткочасне відключення водопостачання з 8:00 впродовж 15 хвилин. Вибачте за незручності”, - зазначив він

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові та області перевірили якість питної води. У першому кварталі 2024 року з джерел та мереж централізованого водопостачання спеціалісти дослідили 2590  проб води. Де та які відхилення від норми виявили, читайте за посиланням.

Також у Харкові анонсували проведення масштабних перевірок. У квітні Харківська міська філія “Газмережі” проводить технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж багатоповерхівок у Харкові.

З початку місяця спеціалісти вже перевірили 172 багатоповерхівки у Харкові. Під час обстеження виявили та усунули понад 220 витоків газу. У квітні фахівці планують перевірити майже 260 багатоповерхівок.

Детальніше про умови проведення перевірок читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться