У Харкові та області діють додаткові відключення світла: причини

Як відключають світло у Харкові та області 22 квітня

В АТ “Харківобленерго” розповіли про ситуацію з електропостачанням у Харкові та області станом на ранок 22 квітня, повідомляє портал "Коментарі".

У компанії попередили, що зранку у Харкові та Харківській області окрім погодинних графіків обмеження електропостачання регіональним диспетчерським центром НЕК "Укренерго" було введено додаткові обмеження. Причиною додаткових обмежень називають збільшення споживання внаслідок погодних умов.

“Звертаємося до вас з проханням за можливості утриматися від одночасного увімкнення декількох потужних електроприладів, особливо зранку та ввечері. Просимо економно споживати електроенергію”, - звернулися до споживачів у АТ “Харківобленерго”.

Нагадаємо, що у Харкові та області з 21 квітня ввели оновлені графіки обмеження електропостачання. Оновлені графіки діятимуть до 24 квітня. Ознайомитися з новими графіками можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області напрацьовують нові шляхи забезпечення споживачів сталим електропостачанням. “Очікуємо, що незабаром до Харкова доставлять придбані газотурбінні електростанції, які допоможуть поліпшити ситуацію з дефіцитом електроенергії”, - повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Харківський міський голова Ігор Терехов 21 квітня розповів, що для налагодження в Харкові стабільного електропостачання розробили ґрунтовний план дій. За його словами, для розв'язання цієї проблеми місто потребує імпортного обладнання. Детальніше про кроки розв'язання проблеми з постачанням електроенергії читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться