Тривалість графіків відключення світла у Харкові сьогодні збільшили: причини

Скільки годин не буде світла у харків'ян сьогодні

У Харкові та області зберігається складна ситуація з електропостачанням. У регіоні продовжують обмежувати постачання електроенергії. Додають проблем зі світлом також погодні умови. Що сьогодні відбувається з електропостачанням у Харкові та області, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”. 

“Шановні споживачі! У зв'язку із похолоданням і відповідно збільшенням навантаження графіки погодинних відключень електроенергії  у Харкові та Харківській області сьогодні будуть збільшені на одну годину (до 4 годин)”, - попередили у товаристві. 

Також сьогодні у Харкові через брак напруги виникли проблеми з транспортом. Близько 06:20 у Харкові було призупинено рух поїздів лініями метрополітену. “Метрополітен працює в режимі укриття. Тимчасова зупинка руху викликана нестачею напруги у мережі. Про відновлення руху буде повідомлено додатково”, - повідомили на компідприємстві. Близько 07:00 рух усіма лініями харківського метрополітену відновили. 

Нагадаємо, що сьогодні крім графіків погодинних відключень у Харківській області будуть відключати світло у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Ознайомитися детальніше, де сьогодні відключають електроенергію, можна за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Харківської області та міста намагаються напрацювати та реалізувати дієві шляхи відновлення електропостачання в місті та регіоні. “Очікуємо, що незабаром до Харкова доставлять придбані газотурбінні електростанції, які допоможуть поліпшити ситуацію з дефіцитом електроенергії”, - повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться