У Харкові та області оновили графіки відключення світла

Як змінилися погодинні графіки відключення світла

У Харкові та області продовжують обмежувати постачання електроенергії. З 25 по 28 квітня діятимуть оновлені погодинні графіки відключення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію харківської ОВА.

“Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла”, - йдеться у повідомленні Харківської ОВА.

Ознайомитися з графіками відключення світла для мешканців Харкова та області можна дізнатися за посиланням.

У АТ “Харківобленерго” пояснили, що графіки погодинних відключень ввели з 25 березня 2024 року задля стабілізації роботи енергосистеми. “Графік враховує почерговість відключень споживачів та потребу збереження розподілу електричної енергії об’єктам критичної інфраструктури. Проте порядок введення черг може коригуватися згідно з вказівкою диспетчера НЕК "Укренерго"”, - уточнили в компанії. 

Також споживачів попередили, що інформація про приналежність населених пунктів, вулиць до черг графіку погодинних відключень, застосування черг із зазначенням годин доби та причин введення може змінюватися. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія продовжує обстрілювати Харків. За словами Ігоря Терехова, окупанти обстрілюють житлові будинки, щоб змусити мешканців виїжджати з Харкова. Водночас Ігор Терехов заявив про готовність міської влади відновлювати зруйновану країною-агресором інфраструктуру, не чекаючи на завершення війни. Детальніше про ситуацію в Харкові після обстрілів читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться