У Харкові перевірили двори майже 100 будинків: подробиці (ФОТО)

Який санітарний стан прибудинкових територій

У Харкові завершують підготовку до літнього сезону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Санітарний стан прибудинкових територій в Основ’янському район перевірила комісія КП “Харківблагоустрій” і КП “Житлокомсервіс”.

“Зокрема, були обстежені двори 90 будинків. Санітарний стан перевірених територій - задовільний. Комунальники завершують роботи в рамках акції “Зелена весна”. Вони вже почали покіс трави уздовж “червоних” ліній і підготовку клумб до літнього сезону”, - повідомили у міській раді.

Нагадаємо, що комунальники продовжують прикрашати Харків квітами. “У Харкові квітнуть тюльпани, які робітники КП “Харківблагоустрій” висадили минулої осені на прибудинкових територіях та вздовж “червоних ліній”, - повідомили у міській раді. Дізнатися, які роботи виконали комунальними, можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові проводять масштабні перевірки. З початку місяця спеціалісти вже перевірили 172 багатоповерхівки у Харкові. Під час обстеження виявили та усунули понад 220 витоків газу. У квітні фахівці планують перевірити майже 260 багатоповерхівок. Під час проведення перевірки обладнання у багатоповерхівках тимчасово припиняється постачання газу. Які роботи виконують у багатоповерхових будинках, читайте тут.

Також проводили перевірки в приватному секторі Харкова. Власникам будинків нагадали, що мешканці приватного сектору повинні скошувати траву (вона не має бути більше ніж 10 см), прибирати гілля та інше сміття.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться