Жителів Харківщини просять зареєструватися на допомогу

Зареєструватися можуть жителі, які раніше не отримували відповідну допомогу

У Старосалтівській селищній раді повідомили про реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги у відновленні житлових будинків, пишуть "Коментарі. Харків".

“До уваги мешканців Старосалтівської громади. Старосалтівською СВА проводяться заходи щодо залучення благодійних організацій, які нададуть гуманітарну допомогу у відновлені житлових будинків. Якщо у Вас є пошкодження житлового будинку, спричинені  збройною агресією російської федерації і ви раніше не отримували подібну допомогу від благодійних фондів та не подавали відповідної заяви до державної програми є-відновлення - пропонуємо зареєструватися на допомогу”, - йдеться у повідомленні. 

Зареєструватися на допомогу можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні у Харківській області видають продуктову та іншу допомогу. У Старосалтівській селищній раді повідомили про видачу допомоги мешканцям нижньої частини смт Старий Салтів.

“29 січня по вул. Перемоги 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО “Мережа 100 відсотків життя” м. Харків”, - йдеться в повідомленні. У селищній раді звернулися до мешканців з проханням прийти на розвантаження о 10:00 та о 14:00. “Видача допомоги буде проводитися з 11:00 до 14:00 для усіх мешканців смт Старий Салтів (нижньої частини), які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів Старосалтівської ТГ та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів (нижньої частини) Старосалтівської громади”, - уточнили у селищній раді.


Читайте также