У Харківській області завтра видаватимуть продукти та іншу допомогу

Отримувачів допомоги попередили про необхідність мати визначені документи

Жителі Харківщини 29 січня можуть отримати продуктові набори та іншу допомогу, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Балаклійській міській раді попередили, що завтра, 29 січня, з 09:00 до 12:00 у їдальні Балаклійського ліцею (пл. Ростовцева, 3) продовжиться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів за підтримки Благодійного фонду ADRA.

“Запрошуються особи з інвалідністю І, ІІ, ІІІ групи, особи з інвалідністю (діти), та внутрішньо переміщені особи, зареєстровані у м. Балаклія, які не отримали допомогу у попередні дні”, - уточнили у міській раді. 

Також отримувачам допомоги нагадали, що з собою мати відповідні документи, оригінали паспорта та ідентифікаційного коду.

У Пісочинській селищній раді нагадали про надання гуманітарної допомоги. “Шановні мешканці, обрати необхідний одяг можна по буднях з 9:00 до 14:00. за адресою: смт Пісочин, пров. Шевченка, 23”, - йдеться у повідомленні.
У Старосалтівській селищній раді повідомили про видачу допомоги мешканцям нижньої частини смт Старий Салтів.

“29 січня по вул. Перемоги 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО “Мережа 100 відсотків життя” м. Харків”, - йдеться в повідомленні.

У селищній раді звернулися до мешканців з проханням прийти на розвантаження о 10:00 та о 14:00.

“Видача допомоги буде проводитися з 11:00 до 14:00 для усіх мешканців смт Старий Салтів (нижньої частини), які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів Старосалтівської ТГ та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають в смт Старий Салтів (нижньої частини) Старосалтівської громади”, - уточнили у селищній раді.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити оригінали документів:

  • паспорт;

  • ідентифікаційний код;

  • довідка ВПО;

  • свідоцтво про народження (для дітей).

“У разі якщо особа не може отримати гуманітарну допомогу особисто, звернутися може інша особа за пред’явлення оригіналу документа”, - йдеться у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одній з громад збільшили розмір грошової допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться