Харків'яни можуть отримати компенсацію на оплату ЖКП

Що відомо про умови отримання часткової компенсації в Харкові

У Харкові деякі громадяни мають право на отримання компенсації на оплату житлово-комунальних послуг та користуються ними. Про умови отримання таких виплат розповіли у Харківській міській раді, повідомляють "Коментарі".

В Управлінні соціального захисту населення Немишлянського району продовжують приймати заяви на часткову компенсацію оплати житлово-комунальних послуг пільговим категоріям громадян.

У Харківській міській раді зазначили, що на початок лютого майже 500 жителів району отримують адресну грошову компенсацію. Отримати відповідну допомогу можуть: 

  • сім’ї матерів-героїнь;

  • особи з інвалідністю І та ІІ групи по зору;

  • дружини/чоловіки (які не одружилися вдруге) померлого громадянина, котрий мав статус постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи, смерть якого не пов’язана з аварією на ЧАЕС; 

  • члени сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України. 

“На період опалювального періоду їм надається часткова компенсація оплати послуг з постачання природного газу на опалення житла”, - уточнили у міській раді.

Детальну інформацію щодо нарахування пільг можна отримати в управлінні соцзахисту населення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що споживачі у Харкові та області неправильно сплачують послуги розподілу газу. У компанії розповіли, що виявили помилки при оплаті 1,5 тис. квитанцій. Про розповсюджені помилки можна дізнатися за посиланням.

А в Управлінні соціального захисту населення Балаклійської міської ради попередили про зміну процедури призначення пільг. Детальніше про умови отримання пільг можна дізнатися за посиланням

Читайте также