Харків'яни за вихідні зареєстрували понад 400 скарг: деталі

Що відбувалося з опаленням у Харкові вихідними

Опалювальний сезон триває і непоодинокі аварійні ситуації, які виникають як на зовнішніх, так і на внутрішньобудинкових тепломережах. Що відбувалося з централізованим опаленням у Харкові вихідними, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У вихідні працівники КП “Харківські теплові мережі” оперативно усунули сім дефектів на внутрішньоквартальних мережах, а також 75 пошкоджень на комунікаціях внутрішньобудинкових систем.

У міській раді також повідомили, що спеціалісти комунального підприємства відпрацювали понад 400 звернень харків’ян.

“Тривають щоденні обходи у пошуках дефектів та відновлення ізоляції надземних трубопроводів. Зокрема, на вулиці Котельній, яка постраждала в результаті атаки безпілотника, вже замінили близько 100 м обгорілої ізоляції на магістралі”, - розповіли у “ХТМ”. 

Також комунальники приводять до ладу місця розриттів. Такі роботи виконані на 165 об'єктах.

Нагадаємо, що в Україні скасували мораторій на відключення комунальних послуг боржникам. В одній з громад Харківщини попередили про відключення гарячої води та опалення вже в лютому. Однак боржникам нададуть можливість розрахуватися за отримані послуги. Детальніше про ситуацію, яка склалася в Харківській області, читайте за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли, як Харківській міський голова Ігор Терехов прокоментував ситуацію з боргами за комунальні послуги в Харкові. Чи будуть відключати комунальні послуги тим, у кого накопичилися борги за ЖКП, читайте за посиланням.


Читайте также