Що у Харкові буде з боргами за комунальні послуги – коментар мера

Боржників у місті Харкові не будуть відключати від комунальних послуг

У Харкові не будуть відключати комунальні послуги тим, хто заборгував за їх оплату. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив сьогодні, 17 лютого, в ефірі національного телемарафону, інформує портал "Коментарі".

Проте він зазначив, що борг все ж таки зберігатиметься, але відключати від послуг харків’ян не будуть.

"Триває війна, і ми чудово розуміємо, що в багатьох сьогодні скрутне фінансове становище. Деякі люди не в змозі зараз оплачувати комунальні послуги", - наголосив мер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Харкові про відключення послуг та аварії повідомляють через смс

КП "Харківводоканал" інформує 380240 харків'ян про відключення холодної води та планові аварійні роботи за допомогою sms-повідомлень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП. Повідомлення про відключення води надсилаються кожному абоненту у випадках, коли в районі їх проживання проводяться планово-попереджувальні ремонтні роботи на мережах або сталася аварійна ситуація на водоводах.

Що варто зробити, щоб скористатися послугою інформування через sms-повідомлення – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові хочуть побудувати муніципальне житло

Мер Харкова повідомив, що внаслідок обстрілів понад 150 тис. містян  втратили житло, тому сьогодні є потреба не лише у відновленні пошкоджених будинків, а й у будівництві житла. За його словами, це сприятиме поверненню харків'ян до міста.

Журналіст порталу "Коментарі" запитала у експертів, чи актуальна для Харкова німецька модель повоєнної відбудови і як будівництво муніципального житла може створити конкуренцію приватним забудовникам та рієлторам у місті.



Светлана

24 квітня 2024, 04:38

Светлана, Гаврикова прож Харьков ул. Волосная 15/17 КВ 8

Светлана

24 квітня 2024, 04:37

Я два года нахожусь во Франции ,квартира у меня заколочена от повреждений военных действий ,я онко больная со мной находятся дочь и внучка которые прописаны по адресу Харьков ул. Волосная15 /17 КВ. 8.На войне погиб зять 26 августа2023 как защитить от уплаты вывоза мусора,и коммунальных услуг?Какие принять действия о решениипроблем?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться