Харківські випускники залишили важливу згадку про себе (ФОТО)

Харківські випускники долучилися до важливої акції

Навчальний рік 2023-2024 скоро завершиться, і цього року випускники завершать шкільне навчання та розпочнуть доросле життя. Щоб залишити згадку про себе харківські школярі долучилися до важливої акції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Заклади середньої освіти Салтівського району доєднались до загальнонаціональної акції “Випускники 2024 року для майбутніх поколінь”. 

“Учні 11-х класів, їхні батьки та педагоги біля своїх ліцеїв та гімназій висадили дерева, кущі та квіти як символ незламного духу та віри в перемогу України. Подібні заходи пройшли в усіх містах та селах країни з ініціативи Асоціації професіоналів довкілля”, - розповіли у міській раді.

Нагадаємо, що цього року навчання у школярів закінчиться наприкінці травня. Однак уже у серпні будуть проводити додаткові заняття, щоб діти могли надолужити освітні прогалини. "У червні у нас національний мультипредметний тест, у липні ми не працюватимемо, а от у серпні, за бажанням батьки можуть привести дітей до метросадочка, метрошколи чи підземної школи, де ми проводитимемо заняття з надолуження освітніх втрат, щоб діти могли повторити те, що вивчали, актуалізувати знання перед навчальним роком", — пояснила директорка міського департаменту освіти Ольга Деменко. Де та для кого проводитимуть додаткові заняття, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня проінспектували метрошколу в Харкові. Як організували навчання дітей в харківському метро, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться