У Харкові незабаром розпочнуть велике будівництво

До першого вересня у Харкові з’явиться ще декілька підземних шкіл

Будівництво підземних шкіл найближчим часом розпочнеться в різних районах Харкова. Про це сьогодні, 21 червня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Він зазначив, що набір до першої підземної школи, збудованої в Індустріальному районі, вже завершений. З осені у дві зміни там навчатиметься 900 дітей.

"До першого вересня в Харкові з’являться ще кілька таких шкіл. Найближчим часом починаємо будівництво", - повідомив мер.

Поступово підземні школи будуть зведені в усіх районах міста. За словами Ігоря Терехова, доки Харків потерпає від атак з боку рф, це єдиний можливий спосіб забезпечити безпеку школярів.

Також мер повідомив, що Харків охоче ділиться своїм досвідом будівництва підземних шкіл з іншими прифронтовими громадами, зокрема, з Миколаєвом та Запоріжжям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові на Журавлівці сталася трагедія

Поліцейські встановили, що дві однокласниці самостійно прийшли на Журавлівське водосховище. Одна з дівчат зайшла глибоко у воду, однак плавати не вміла. Подруга помітила, що дівчина почала тонути та покликала на допомогу. Разом з відпочиваючою жінкою вони покликали рятівників, які знаходились неподалік. Рятівники витягли вже непритомну дитину, намагались проводити реанімацію, але врятувати дівчину не вдалося.

Читайте також: Новий графік відключення світла опублікували для Харкова і області

Таблицю з годинами вимкнень світла у Харкові та області з 22 до 28 червня включено опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте также