Новий графік відключення світла опублікували для Харкова і області

На наступний тиждень оновлено графіки відключення світла

Таблицю з годинами вимкнень світла у Харкові та області з 22 до 28 червня включено опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Тіло мешканця Харківщини декілька днів пролежало серед мін: що сталося

На Харківщині чоловік, перебуваючи за кермом автівки, підірвався на протитанковій міні та загинув. Вибухотехніки кілька днів розміновували шлях до авто із загиблим чоловіком. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України.

Читайте також: 24 січня коригувальниця під виглядом "небайдужої харківʼянки" пішла фіксувати для ворога наслідки російських ракетних атак по Київському та Холодногірському районах м. Харкова. Нагадаємо, що 23 січня близько 22:00 російські військові здійснили ракетну атаку по Харкову, внаслідок якої було пошкоджено наукову установу, житлові будинки, магазини, кафе, аптеки, поштову установу та низку інших обʼєктів цивільної інфраструктури. Постраждали 9 цивільних громадян, серед них 4-річна дівчинка.

За "роботу" на ворога обвинувачена встигла отримати 4150 гривень.

Що загрожує харків’янці – читайте за посиланням.

У Харкові пройшли випускні вечори (ФОТО)

Цього року заклади середньої освіти в Харкові закінчили 8,4 тисяч школярів. За високі досягнення у навчанні медалями буде відзначений 961 учень (782 - золотими, 179 - срібними).

Що отримають усі одинадцятикласники – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться