Поліцейські на Харківщині евакуюють мешканців: причини (ФОТО)

Куди евакуюють мешканців Харківщини

У Харківській області продовжується евакуація мешканців із небезпечних районів. Поліцейські продовжують евакуювати населення з прифронтових громад Куп’янського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“У звʼязку з постійними обстрілами росіянами житлових будинків мирних жителів прикордоння, об'єктів інфраструктури, за наказом начальника Харківської обласної військової адміністрації проводиться обовʼязкова евакуація громадян”, - пояснили в поліції.

З початку евакуаційних заходів у березні поліція, представники військової адміністрації району та волонтери вивезли з небезпечних населених пунктів понад 300 мешканців Вільхуватської та Великобурлуцької громад, з яких близько 160 дітей.

27 березня були здійснені заходи з евакуації громадян з населених пунктів Вільхуватської громади, які піддаються постійним обстрілам. Евакуацію провів старший інспектор ювенальної превенції Купʼянського районного відділу поліції спільно з волонтерами.

У середу правоохоронці вивезли дві родини з дітьми та доставили їх до Харкова.

“Нагадуємо усім мешканцям Купʼянського району, що з питань евакуації ви завжди можете звернутись до співробітників поліції, які несуть службу у вашому населеному пункті, або за номером 102”, - нагадали у поліції мешканцям Харківщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зараз у Харківській області проводиться обов’язкова евакуація родин з дітьми та обов’язкова евакуація в примусовий спосіб.

Очільник ХОВА Олег Синєгубов розповів, що можливе оголошення обов’язкової евакуації, у тому числі у примусовий спосіб, із прикордонних населених пунктів Харківського та Богодухівського районів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться