Харків'ян попередили про загрозу вночі: несприятливий прогноз

У Харкові та області очікуються грози

Синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища та пожежну небезпеку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

“Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 27 квітня. Вночі 27 квітня по області та місту очікуються гроза. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий”, - йдеться у повідомленні центру.

Також, відповідно до прогнозу погоди, вночі по області прогнозують місцями туман. 28 квітня вдень прогнозують грози, а 30 квітня очікуються пориви вітру до 15 - 20 метрів за секунду.

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології надали прогноз пожежної небезпеки на 27 квітня. “27 квітня у більшості районів області надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню)”, - попередили синоптики. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Центральному парку змінюється пора цвітіння. “Сезон цвітіння магнолії завершується. Ще кілька днів і усі квітки опадуть на землю ніжними пелюстками”, - розповіли у парку.

Також наголосили, що на заміну їм вже прийшла тендітна сакура та яскраві тюльпани. “Буяння весни триває!”, - зазначили у Центральному парку. Також у парку показали, які квіти продовжують цвісти. Детальніше, які квіти цвітуть в парку, читайте за посиланням

А харківські школярі цього року долучилися до важливої акції, яку провели у багатьох містах України.




Джерело: https://t.me/HRCGM/1944
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться