Російській військові змінюють тактику: що вирішили в Харківській області

Що відбувається у Харківській області

Ворожі війська продовжують масовано обстрілювати населені пункти Харківської області, вражаючи енергетичну інфраструктуру. Про оперативну ситуацію в регіоні розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону 7 квітня, повідомляє портал "Коментарі".

“Спостерігаємо зміну тактики ворожих обстрілів: системно вдень і вночі завдаються повторні удари по одній локації. З огляду на ситуацію, просимо жителів Харкова та області бути максимально обережними під час повітряної тривоги, і в разі її оголошення обов’язково бути в безпечних місцях”, - наголосив Олег Синєгубов.

За його словами, найбільших обстрілів зазнали населені пункти на Куп‘янському напрямку, Вовчанськ, Борова. 

Начальник ХОВА повідомив, що в регіоні діють планові відключення світла через нестачу потужностей. Однак Синєгубов наголосив, що загрози для масштабного відключення світла по місту наразі не спостерігається.

“Розглядаємо можливість примусової евакуації з північної частини Харківщини. Йдеться про ті населені пункти, які постійно перебувають під ворожими обстрілами”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 6 квітня в Харкові та області оновили графік відключення світла. Де та скільки не буде світла, читайте за посиланням.

Читайте також, як посиляться умови мобілізації у зв'язку зі зміною українського законодавства. Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який змінює мобілізаційний вік. Чоловіків якого віку почнуть викликати до ТЦК, читайте за посиланням.


Читайте также