Сили оборони дають відсіч ворогу у Вовчанську – Генштаб

У Генштабі повідомили, що найгарячіше зараз на Куп’янському напрямку

Окупанти й надалі концентрують найбільші зусилля на Куп’янському та Покровському напрямках. Тут вони атакували українських захисників 52 рази. Українські воїни відбивають ворожі атаки, активно працюють засоби вогневого ураження та безпілотні системи Сил оборони України. Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ станом на 16:30, інформує портал "Коментарі".

На Харківському напрямку відбулося 4 бойових зіткнення. Противник робить спроби потіснити наші підрозділи в районі Вовчанська. Наші воїни дають відсіч, ведуть вогонь на ураження, а в місті продовжують прочісувати північно-західну околицю.

Повторно завдав авіаційних ударів в районах Липців та Малої Данилівки, а також використав авіацію для ударів по районах Волохівки та Земляного Яру.

На Куп’янському напрямку ворог 25 разів атакував в районах Стельмахівки, Синьківки, Берестового, Новоєгорівки, Піщаного, М’ясожарівки та Твердохлібового. Наші захисники вживають всі необхідні заходи для стримування агресора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканцям громади на Харківщині видаватимуть по 50 тисяч гривень: що необхідно зробити

Виплата одноразової допомоги проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету в розмірі 50 000 гривень.

Про порядок виплати одноразової матеріальної допомоги військовозобов’язаним громадянам дізнавайтесь за посиланням.

Читайте також: У Харкові запрацювала перша підземна школа (ФОТО)

У першій підземній школі, збудованій в Індустріальному районі, 13 травня почалися повноцінні заняття, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Які умови там створили для навчання – читайте за посиланням.

У Генштабі повідомили, де зосереджується ворог сьогодні

Оперативну інформацію станом на 13:30 15.05.2024 щодо російського вторгнення надали у Генеральному штабі ЗСУ, інформує портал "Коментарі". Від початку доби противник зосереджує найбільші зусилля на Куп’янському та Покровському напрямках. Наші війська мужньо тримають оборону, завдаючи ворогу втрат у живій силі й техніці, подекуди проводять контрнаступальні дії.

Читайте также