Окупанти вдарили по Харкову та області: наслідки обстрілів (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Що пошкодили окупанти у Харкові черговим обстрілом

У понеділок, близько 17:00 російські військові завдали удару по Харкову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

“Окупанти завдали удару по обʼєкту телевізійної інфраструктури у Харкові. Під час тривоги співробітники перебували в укритті. Людських жертв немає”, - повідомив Олег Синєгубов.

Він уточнив, що є перебої із сигналом цифрового телебачення. “Тому вчергове звертаємось до громадян: довіряйте лише офіційним джерелам інформації”, - звернувся начальник Харківської ОВА.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що за попередніми даними, ворог здійснив повітряну атаку по Харкову ракетою Х-59.

У поліції Харківської області показали наслідки ворожого удару по Шевченківському району міста Харкова.

Раніше Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що окупанти цілили по інфраструктурному обʼєкту.

Також, за словами, начальника ХОВА, впродовж години ворожі війська обстріляли декілька населених пунктів. У м. Вовчанськ керована авіабомба влучила на територію недіючого м’ясокомбінату.

У с. Слобожанське Харківського району влучання було у відкриту територію. Інформація щодо руйнувань уточнюється. 

У м. Дергачі також удар був по відкритій території. На цю хвилину - без постраждалих. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями Харків відвідала делегація представників європейських країн - партнерів України. Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Аннелі Кольк прокоментувала російські дії.

Аннелі Кольк наголосила, що міжнародні партнери України не допустять створення на території Харківської області “сірої зони”, непридатної для проживання.

Детальніше про оцінку ризиків міжнародними партнерами, читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/synegubov/9161
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться