Харків під ворожим обстрілом: подробиці (ОНОВЛЕНО)

Окупанти завдали ударів

У Харкові знову пролунали вибухи - російській війська щоденно завдають ударів по місту. Про загрозу повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє портал "Коментарі".

“У місті чути вибухи. Будьте обережні”, - написав Ігор Терехов.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив: “Харків. Окупанти завдають ударів! Перебувайте в укриттях”.

У місцевих пабліках повідомляється, що над містом пролунала серія вибухів.

У Повітряних силах ЗС України станом на 21:15 попереджали: “Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на сході! Є загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей!”. О 22:24 додалася загроза застосування балістичного озброєння противника.

У Харкові та області оголошена повітряна тривога.

Начальник ХОВА повідомив, що о 22:37 окупанти вдарили по Харківському району.  “Тип ракет встановлюють правоохоронці. Попередньо -  є займання на території птахофабрики. Про постраждалих інформація не надходила. Триває огляд місць влучань профільними службами”, - зазначив він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 22 квітня близько 16:30 окупанти завдали удару по інфраструктурному об'єкту у Харкові. Ворог вдарив по об'єкту телевізійної інфраструктури. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив: “Під час тривоги співробітники перебували в укритті. Людських жертв немає”. Також він повідомив про перебої із сигналом цифрового телебачення.

Дізнатися подробиці ворожого обстрілу можна за посиланням.

Також про ситуацію в Харківській області та тактику окупантів розповідав заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов. За його словами, прикордоння Харківщини приводиться у стан, непридатний для життя. Євген Іванов зазначив, що фіксується значне посилення обстрілів Харківського району наряду з Куп’янським, який стабільно у важкій ситуації. За його словами ворожі війська проводять перегрупування для подальших атак.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться