Олег Синєгубов прокоментував паузи в обстрілах та тактику окупантів

Чому наявні паузи у ворожих обстрілах

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, про тактику, до якої вдаються ворожі війська, повідомляє портал "Коментарі".

“Агресор не змінив тактику щодо терору мирного населення, як може здатися, на перший погляд, враховуючи деяке зменшення інтенсивності обстрілів останнім часом. Деякі паузи в обстрілах можна пояснити тим, що ворог поновлює запаси”, - розповів очільник ХОВА. 

За його словами, все одно ворог приходить до того, що завдає ударів по тих чи інших визначених об’єктах. Окупанти обирають один напрямок, наприклад, енергетичну сферу, або завдають окремих ударів по цивільній інфраструктурі міста, по будинках. Мета обстрілів, за словами Олега Синєгубова, - “тримати в напрузі та фактично чинити терор населення”.

Також окупаційні війська продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти озброєнням, яке наявне у ворога: керованими авіабомбами, артилерією, танками. Начальник Харківської ОВА наголосив, що так само під постійною загрозою знаходиться і Харків, тож він вчергове звернувся до містян з проханням не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні ворожі війська двічі обстріляли Харків. Першого удару було завдано по об'єкту телевізійної інфраструктури. 

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив: “Під час тривоги співробітники перебували в укритті. Людських жертв немає”. Також він повідомив про перебої із сигналом цифрового телебачення. Детальніше про наслідки обстрілу можна дізнатися за посиланням.

Другий удар, о 22:37 прийшовся по Харківському району. Про подробиці прильоту читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться