Окупанти обстріляли Харків: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Що відомо про наслідки ворожого удару

Мешканці Харкова чули вибухи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

“У Харкові було чутно вибухи. Вже кілька. Будьте обережні!”, - повідомив Ігор Терехов станом на 13:53.

У Повітряних силах ЗС України станом на 13:44 попереджали: “Увага! Спостерігається активність ворожої тактичної авіації  на північно-східному напрямку! Є загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей!”.

У поліції Харківської області вчергове закликали містян: “Не викладайте фото та відео влучань. Не допомагайте ворогу вбивати наших дорослих та дітей”. Також наголосили, що про влучання ворожих снарядів, постраждалих повідомляйте на спецлінію поліції 102.

Ігор Терехов уточнив наслідки ударів: “Один приліт у приватний сектор. Пошкоджено авто та приватний будинок. Щодо постраждалих та місця іншого “прильоту” інформація уточнюється”.

За словами Олега Синєгубова, окупанти вдарили по приватному сектору Салтівського району Харкова. “Пошкоджено паркан, вікна, будинок та авто. На цю хвилину потерпілих немає. Профільні служби продовжують огляд”, - йдеться у повідомленні начальника ХОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що окупанти у понеділок завдали ударів по Харкову та Харківському району. 22 квітня близько 16:30 окупанти завдали удару по інфраструктурному об'єкту у Харкові. Ворог вдарив по об'єкту телевізійної інфраструктури. Дізнатися подробиці ворожого обстрілу можна за посиланням.

Також 22 квітня о 22:37 окупанти вдарили по Харківському району. “Тип ракет встановлюють правоохоронці. Попередньо -  є займання на території птахофабрики. Про постраждалих інформація не надходила. Триває огляд місць влучань профільними службами”, - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться