Ворог вночі ударив по Харкову: що відомо про наслідки атаки (ФОТО)

Внаслідок ворожої атаки постраждали шість осіб

Вночі, 24 квітня окупанти обстріляли центр Харкова. Дві ворожі ракети С-300 вдарили біля житлових багатоповерхівок у Шевченківському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

Він повідомив, що на місці “прильоту” вибито багато вікон, також було пошкоджено дахи будинків. 

Вночі спеціалістам довелося відключити газопостачання в цьому районі. “Зараз відповідні служби працюють над його відновленням і усуненням наслідків обстрілу”, - розповів мер міста. 

Ігор Терехов також розповів про наслідки влучання ворожої ракети по телевежі, внаслідок якого об'єкт не підлягає відновленню.

“Невелика частина мешканців залишається без сигналу від цієї телевежі. Але вони використовують кабельне телебачення та інтернет-ресурси, щоб отримувати інформацію”, - зазначив Ігор Терехов.

У Харківській обласній прокуратурі розповіли, що внаслідок нічного удару було пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 приватних автомобілі, кафе, магазини, офісні приміщення.

Всього постраждали шість мирних мешканців. У трьох чоловіків 33, 45 та 53 років легкі тілесні ушкодження. У трьох жінок 25, 45 та 54 років гостра реакція на стрес. 

“За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні ворожі війська також обстрілювали Харків. Про наслідки влучань можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться