Окупанти вдарили поблизу залізничного вокзалу на Харківщині: подробиці (ОНОВЛЕНО)

У населеному пункті звернулися до мешканців з проханням

Російські окупаційні війська завдали удару по Балаклії Ізюмського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області зазначив, що зафіксоване  влучання біля залізничного вокзалу. “Попередньо, пʼятеро людей постраждали - три жінки та двоє чоловіків. Деталі встановлюються. Усі служби працюють на місці”, - написав Олег Синєгубов.

Згодом він уточнив, що кількість постраждалих збільшилася до семи.

У Балаклійській міській раді звернулися до містян з проханням не наближатись до залізничного вокзалу.

Начальник Балаклійської міської адміністрації Віталій Карабанов розповів, що ворожі війська вдарили по вокзалу в Балаклії під час зупинки там електрички "Харків — Ізюм", повідомляє “Суспільне Харків”.

"Усі поранені — пасажири цього потягу. Люди були всередині електрички", — сказав Віталій  Карабанов.

Також стало відомо, що поїзд №6407 “Харків — Ізюм” та інші, які за графіком курсують у бік Балаклії, обмежать: вони не їхатимуть далі Балаклії.

Нагадаємо, що вночі, 24 квітня окупанти обстріляли центр Харкова. Дві ворожі ракети С-300 вдарили біля житлових багатоповерхівок у Шевченківському районі. На місці “прильоту” вибито багато вікон, також було пошкоджено дахи будинків. 

Внаслідок обстрілу постраждали шість мирних мешканців. У трьох чоловіків 33, 45 та 53 років легкі тілесні ушкодження. У трьох жінок 25, 45 та 54 років гостра реакція на стрес. Детальніше про наслідки ворожого удару читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому ворожі війська завдають ударів по Харкову. На думку Харківського міського голови Ігоря Терехова, ворожі війська намагаються залякати мирне населення Харкова.

“Хаотичні обстріли, як ті, що сталися сьогодні вночі, доводять: росіяни хочуть нас залякати. У 2022 році вони вже атакували ці місця в Шевченківському районі, адже вважали, що там перебували військові чи правоохоронці. Але, що тоді, що зараз, там були тільки цивільні”, - пояснив мер Харкова.




Джерело: https://t.me/synegubov/9211
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться